sobota, 28. marec 2009

Sumljiv teritorij

Nekatere stvari se nikoli ne bi smele zgoditi. Ako pa se, se lahko pa vsaj pretvarjamo, da so nam všeč. The Killers nam kot B-side svojega Limited Edition 12'' Picture Disca za novi singl Spaceman ponujajo pridedbo Bright Eyes. Ja, Bright Eyes. Seveda niso izbrali izbrali enega od neštetih genialno nedotakljivih komadov gospodiča Obersta, temveč povprečni singl Four Winds s povprečnega zadnjega albuma Cassadaga. Zanimivo le: rezultat jim sumljivo pristaja. Poglejte, fantje: če se že spuščate v to, potem je vaša dolžnost, da Four Winds vsaj slišimo v živo v Ljubljani.

12 komentarjev:

Lovro pravi ...

Omajgad kozlanje. Vedno bolj se nagibam, da tut če mi uspe dobiti zastonj karto iz principa ne bi šel nanje. Things have really gone rotten :\

°lUKA.V pravi ...

Four Winds je že ql, tole pa niti najmanj.

bleach nine pravi ...

a zdej je kao ful popularn sovražt use, kar killersi nardijo al pa rečejo? sam prašam :)
men že original ni glih nek noro hud presežek, ta priredba ja pa pač v stilu tega, kar se killersi gredo zadnje cajte. tut men to ni glih blazno všeč, za kozlat se mi pa vseen ne zdi glih... velik hujše muske je po svetu :)

Petja pravi ...

Meni se zdi normalno, da pri bendih obdobja variirajo. In potem si ti pač ena bolj všeč, kot druga. Tudi meni so bili Killersi prej bolj všeč, ampak ja, kozlam pa tudi sedaj ne ob njih. Bodo prišli na bolje, pa saj, na koncertih bodo tudi stare igrali. V Ljubljani tudi, tako da se vseeno splača slišat!

Mendij pravi ...

joj. še predobro se spomnim navdušenja, ko sem prvič slišala hot fuss in sam's town. še dobro, da sem jih videla pred tole polomijo. še dobro. ne dam 20 evrov za to.

Unknown pravi ...

Ah dejte no... Ko so pa oznanili, da pridejo Killersi v Lj, ste bli pa vsi čist navdušeni...
Jz pa grem, pa 20 evrov bom tud dala, če ne dobim karte za džabe... O tem se bo govorilo še ful cajta po koncertu...

Anonimni pravi ...

Se strinjam z Andrejo. Killersi so pač nekaj posebnega in ne vem zakaj smo Slovenci vedno negativno nastrojeni proti vsemu. V tujini jih večinoma obožujejo in bi v primeru, da bi bile karte tako poceni, kot so pri nas, bile prodane v nekaj urah.

Zala pravi ...

fuj, ogabn komad!

Petja pravi ...

Negativni smo pa res ... Namesto ,da bi raje rekli, sej zdej gre lahko samo še na boljše ;)

Unknown pravi ...

Dejte kupt karte pa pejte na koncert pol pa pluvejte čez njih...
Dokler ne vidte, kako zgledajo v resnici pa boljš, da ne govorite... To je čist primitivno.

bleach nine pravi ...

ah, men so bli v minhnu čist zakon. čist. drgač na koncertih igrajo zlo velik starih (sam's town, hot fuss) komadov in postrežejo s fantastično izvedbo shadowplay. recimo. če zarad teh mojih preferenc tega izgubim vso glasbeno kredibilnost, pa naj bo tako :)

mira pravi ...

Kaj je z vami:)
pa sej 20 eur ni nič v rpimerjavi kok stanejo taki koncerti drugod.
jz jih že mam in komaj čakam:)