petek, 5. december 2008

Suffer of '69

Kakor sem v letih poceni pijanih zabav razvil nepopisljivo alergijo na "žurka komade" tipa Summer of '69, Hit the Road Jack, vse od Guns 'n Roses, Walking on Sunshine in seveda nepogrešljiva Tina Turner s svojo vseprisotno, nadležno priredbo Proud Mary - ponovem očitno ni več dovolj le splošna prepoznavnost tovrstnih komadov, še na neumnih zabavah ne. Ker se plesnost po vsem sodeč definira s poceni house/techno beatom pod melodijo iz lestvice 250 najprepoznavnejših na svetu in ker obstaja malo morje izvajalcev, ki v svojem imenu "s" angleške množine še vedno zamenjujejo z "z" in po tekočem traku razvijajo prav tovrstne komade z glasbno najkrajšim rokom uporabnosti na svetu. Tako dobimo ogabno našopane izvedbe obsoletnih zvočnih grehov alkoholiziranih srednješolskih let, ampak hej, saj se vendar tako lepo zlijejo s komercialnim house prenasičenjem, ki ga pod taktirko amaterskih DJev pogrevamo od poletja. Cuba libre potem "v akciji" stane tri in pol evra, alkohola pa je v njem tako malo, da je potrebno zapraviti trimestno vsoto, če naj centralni živčni sistem več škode odnese od dehidracije kot od grozovitega glasbenega inputa. Milost, prosim! Zavedam se nesmisla tega zlivanja žolča, a kljub temu pozivam nazaj h kvaliteti. Bralka/bralec, klikni, če imaš jajca.

4 komentarji:

Lovro pravi ...

AAA! Dej, jaz sem mislil, da s tem videom pozivaš nazaj h kvaliteti! In nisem bil pripravljen prešaltat iz Out of reaches na to :o
Drugače pa - a to je blo tk na beda včeri v 4ki?

holo pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
holo pravi ...

Hehe, sori, če sem dvoumno napisal :D Se opravičujem za ta audiovizualni šok :P
Ne, tak na beda je blo en dan poprej v klubu OZ (ex-Jupiter pod kolosejem). Pa smo ga vseeno zapirali ob petih zjutraj. Alcohol makes you do strange things.

Unknown pravi ...

Super post :)